This stunning home in Kew draws inspiration from the Melbourne custom builder Bellemore Homes, The Newport.

The geometric shapes of the front facede are highlighted through the use of feature materials. Rock faced bricks draw attention to the large horizontal windows of the front lounge, while the lengthy front portico invites you into the home. Once inside, curved walls add a striking feature to the front entry and lounge.

The use of the upstairs landing as a study space brings light and opens to a room that would otherwise be cold and secluded. Spacious family and living areas adjoin the kitchen, and open out onto the outdoor meals area to create a fantastic space for entertaining. The hidden butlers, pantry features stone bench tops and Imperite cupboards to match the main kitchen, and allows a second convenient space for food preparation.

A covered upstairs balcony connected to the master bedroom, creates a private retreat, while also overlooking a spacious outdoor area. Overall the house is designed with functionality and family areas in mind, and create a good relationship between indoor and outdoor spaces.